ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
1.5.2014

Maksuton neuvontapalvelu Satakunnassa

Opastamme mm. yrityksen myynnin ja ostamisen suunnittelussa ja sukupolvenvaihdokseen valmistautumisessa. Kartoitamme yrityksen tilanteen ja kerromme mm. vaihdokseen liittyvät verotuksen ja arvonmäärityksen perussäännöt sekä ohjaamme jatkotoimenpiteitä tukevalle asiantuntijalle. Opastamme myös yrityksen myynti- tai ostoilmoituksen laatimisessa Satakunnan Yrityspörssiin.

Palvelun järjestää Satakunnan Yrittäjät yhteistyössä maakuntamme kuntien ja elinkeinoyhtiöiden kanssa. Neuvonta on maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista.

Article image

Satakunnan Yrittäjät järjestää sukupolven- ja omistajanvaihdospalvelut yhteistyössä Prizztech Oy:n (PorinUlvilanKokemäen ja Harjavallan kaupunkien sekä Merikarvian ja Pomarkun kuntien), Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy:n (Kankaanpään kaupungin ja JämijärvenKarvian ja Siikaisten kuntien), Rauman ja Huittisten kaupunkien sekä EurajoenEuranHonkajoen, Nakkilan  ja Säkylän kuntien kanssa. Palvelemme kaikkia maakuntamme yrityksiä maksuttomasti ja ehdottoman luottamuksellisesti.

Huomioitavaa on, että palvelumme ei sisällä tarkkaa omistajan- tai sukupolvenvaihdossuunnitelmaa, arvonmääritystä, kauppakirjojen tekoa eikä asiamiespalvelua kauppa- tai muissa neuvotteluissa.

Ota yhteyttä maksuttomaan neuvonta- ja koordinointipalveluumme yrityksen sukupolven -ja omistajanvaihdosasioissa!

Pia Österlund
Satakunnan Yrittäjät

 omistajanvaihdoskoordinaattori 


matkapuh. 050 4100 957
email: pia.osterlund (a) yrittajat.fi

osoite:

Isolinnankatu 24, Herttuantori 4 krs.
28100 Pori

Sukupolven- ja omistajanvaihdospalvelun toimintamalli rakennettiin Satakunnan ELY-keskuksen myöntämän EAKR-rahoituksen avulla. "Sukupolven- ja omistajanvaihdospalveluiden kehittäminen Satakunnassa" -hanke alkoi 1.1.2010 ja päättyi 31.5.2012. Hankkeen toteuttivat yhteistyössä Satakunnan Yrittäjät, Porin Seudun Kehittämiskeskus Oy POSEK, Pohjois-Satakunnan Kehittämiskeskus Oy sekä Rauman kaupunki ja Eurajoen, Euran, Säkylän ja Köyliön kunnat.

Satakunnan Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!