ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
MYYDÄÄN LINJA-AUTO JA MATKAPALVELUYRITYS (Satakunta, Eura)
Hinta: Ei hinnoiteltu

Vuosikymmeniä toiminut, tunnettu ja sopivan kokoinen bussifirma joka suorittaa päätyökseen tilausmatkoja ja valmismatkoja. Lisäksi linjaliikennettä parilla reitillä, sekä kahdella bussilla koululaiskuljetuksia.


Kalusto:


yhteensä 7 kpl, busseja sekä pienoisbusseja. Nykyaikainen kalusto ja vuodesta toiseen vakaata toimintaa. Osakeyhtiöllä on hyvä luottoluokitus sekä maine ja koko osakekanta on nyt myytävänä. Toimitiloja ei tarvitse ostaa vaan voi jäädä edullisesti vuokralle tai siirtää toimipiste omiin tiloihin.


Ostajalle rahoitusjärjestelyjen kannalta osakekannan osto on nopeampi ja vaivattomampi vaihtoehto koska lainat siirtyy valmiiksi neuvoteltuina ja myös sopimukset on valmiina.


Toki liiketoimintakauppakin on mahdollista mutta summa on luonnollisesti isompi.


Tarkempia lisätietoja saa välittäjältä kun on tehty salassapitosopimus. Voit pyytää yhteydenottolomakkeella salassapitosopimuksen jonka jälkeen saat myyntiesitteen myytävästä kohteesta.


 Voit myös soittaa välittäjälle Yritysvälitys WBL-Consulting, 0400 538862 Vesa Leppänen


 

 • Ilmoitustunnus:
  4589
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Liikenne
 • Liikevaihtoluokka:
  200 001 € - 300 000 €
 • Kiinteistön koko:
  Hallirakennus vuokrattavissa
 • Kiinteistö on:
  Vuokrattu
 • Paikkakunta:
  Satakunta
 • Www:

Ilmoittaja

WBL-Consulting
Myötäinen 7 B 9, Turku, Varsinais-Suomi, 20900

WBL-Consulting
0400 538 862
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.

ASIANTUNTIJA VäLITTää
Katso lisää ilmoituksia samalta ilmoittajalta
 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  XCS
  MYYDÄÄN KUKKA JA HAUTAUSTOIMISTO ( Sata...

    Noin 60 vuotta toiminnassa ollut Kukka ja Hautaustoimiston liiketoiminta on myytävänäkokonaisuudessaan. Omat toimitilat sekä kalusto. Lisäksi myydään vaihto-omaisuus. Tuottavaa ja varmaa toimintaa uudelle jatkajalle. Liikkeenluovutuksen jälkeen...


Maksuton neuvontapalvelu Satakunnassa

Opastamme mm. yrityksen myynnin ja ostamisen suunnittelussa ja sukupolvenvaihdokseen valmistautumisessa. Kartoitamme yrityksen tilanteen ja kerromme mm. vaihdokseen liittyvät verotuksen ja arvonmäärityksen perussäännöt sekä ohjaamme jatkotoimenpiteitä tukevalle asiantuntijalle. Opastamme myös yrityksen myynti- tai ostoilmoituksen laatimisessa Satakunnan Yrityspörssiin.

Palvelun järjestää Satakunnan Yrittäjät yhteistyössä maakuntamme kuntien ja elinkeinoyhtiöiden kanssa. Neuvonta on maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista.

Lisää...
Satakunnan Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!