ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Myydään metalliteollisuuden alihankintayritys Raumalla
Hinta: Ei hinnoiteltu

Raumalainen metalliteollisuuden erikoisosaaja etsii toiminnalleen jatkajaa. Yhtiö tekee metalli- ja puuteollisuuden alihankintatöitä ja on kehittänyt ensimmäisenä Euroopassa siirreltävän telakointilaiturin.


Telakointilaituri on merialumiininen, liikuteltava ponttoonilaituri, johon telakoitava vene voidaan nostaa sähköisellä nosturilla ylös vedestä. Nykyinen laituri on kooltaan 6,5m x 4m, ja siihen mahtuu helposti 5m x 2m vene. Laituri on skaalattavissa isompaankin kokoon ja se on mahdollista myös kattaa. Akkukäyttöisen nostovinssin nostokapasiteetti on n. 1200kg. Ympäristöturvallisuuden vuoksi laitteessa ei ole hydraulisia osia. Tuotteella on mallisuojaus EU-alueella.


Yhtiöllä on myös toimintaan erinomaisesti soveltuva halli upealla paikalla Rauman sataman kupeessa, syvän väylän varrella. Halli on valmistunut v. 2006 ja on kooltaan 320m2. Hallin vapaakorkeus on 6m ja mereen ohjaavalle luiskalle avautuu 6m korkeat ja 6,3m leveät pariovet. Hallin sivuovet 6m x 4,5m avautuvat piha-alueelle. Rannassa on lisäksi 15m pitkä, kiinteä betonilaituri.


Pienvenetelakalle kaavoitettu 1300m2 tontti. Konekantana hallissa mm. metallisorvi, hitsauslaitteita, pylväsporakone, puutyökaluja ja trukki.


Telakointilaiturin myynti on käynnistynyt ja tuote sopii erinomaisesti mm. mökkiläisten muuttuviin laituritarpeisiin, veneiden talvisäilytykseen sekä huoltoon ja kunnossapitoon ja viranomaiskäyttöön.


Kiinteistön ensisijainen kauppatapa on myynti mutta myös vuokrauksesta voidaan keskustella.


Kiinteistö voidaan myydä erikseen tai osana liiketoimintaa.

 • Ilmoitustunnus:
  1979
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Teollisuus
 • Kiinteistö on:
  Oma
 • Paikkakunta:
  Satakunta

Ilmoittaja

Eino Laisti
0400 785 155
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  XCS
  Metallituoteliiketoiminta

  Metallisiin (mm. messinki) sisustus- ja makuuhuonekalusteisiin erikoistuneen yrityksen liiketoiminta sisältäen tuotteiden valmistusoikeudet, tavaramerkin ja valmiiden tuotteiden varaston. Tuotteet ovat tyylikkäitä ja ajattomia sekä koti- että...

Maksuton neuvontapalvelu Satakunnassa

Opastamme mm. yrityksen myynnin ja ostamisen suunnittelussa ja sukupolvenvaihdokseen valmistautumisessa. Kartoitamme yrityksen tilanteen ja kerromme mm. vaihdokseen liittyvät verotuksen ja arvonmäärityksen perussäännöt sekä ohjaamme jatkotoimenpiteitä tukevalle asiantuntijalle. Opastamme myös yrityksen myynti- tai ostoilmoituksen laatimisessa Satakunnan Yrityspörssiin.

Palvelun järjestää Satakunnan Yrittäjät yhteistyössä maakuntamme kuntien ja elinkeinoyhtiöiden kanssa. Neuvonta on maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista.

Lisää...
Satakunnan Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!