ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Myydään pitkään toiminut ja tunnettu puuliesien valmistustoiminta Rauman Lapissa, Satakunnassa
Hinta: Ei hinnoiteltu

Yrittäjän eläköityessä etsitään jatkajaa erittäin hyvämaineiselle ja pitkään toimineelle Lappi-Lieden liiketoiminnalle. Ns. lappilaisia puuliesiä on valmistettu vuodesta 1917 ja ne ovat tyylikkäitä, hyvin lämpöä tuottavia ja varastoivia sekä monikäyttöisiä.

Lappi-Liedet tehdään käsityönä tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Asiakas voi valita ulkovaipan ja luukkujen värin, lieden kätisyyden ja korkeuden. Palokaasujen poistoliitäntä on myös sovitettavissa.

Lappi-Lieden® ulkokuori on valkoista tai mustaa polttoemaloitua peltiä, suuluukut ovat valkoiset, mustat tai niklatut. Rosti sekä leivinuunin ja tulipesän raamit ovat valurautaa. Liesitaso on kuumankestävää valurautaa tai terästä. Tilavassa tulipesässä on kaksi täyttöaukkoa. Uuni on erikoisrakenteensa ansiosta erittäin tehokas ja tasalämpöinen. Lappi-Liesi® N:O 40:n leivinuunissa on kaksi päällekkäistä rullien avulla liikkuvaa, ulosvedettävää arinaa. Kummallekin arinalle sopii kerrallaan kypsymään neljä normaalikokoista leipää. Lappi-Liesi® N:O 10:n leivinuunissa on yksi ulosvedettävä arina, jolle sopii kerrallaan kypsymään kolme normaalikokoista leipää. Lappi-Liesi® on helppohoitoinen ja erittäin pitkäikäinen jokapäiväisessäkin käytössä. Liesi voidaan liittää esim. muurattuun patterijärjestelmään tai varaavaan takkaan.

Myynnissä on kommandiittiyhtiön liiketoiminta tai yhtiöosuudet sopimuksen mukaan. Yhtiöllä on omat tuotantovälineet sekä tarvike- ja varaosavarasto. Pitkään tehty varaosamyynti sekä vanhojen liesien kunnostustoiminta tuovat lisämahdollisuuksia liiketoiminnan kasvattamiseen.


Kauppaan kuuluvat myös tuotteiden nimisuojat (Reino-Liesi ja Lappi-Liesi), asiakasrekisteri, tuleva tilauskanta sekä kokeneen yrittäjän siirtymätuki.

Yhtiön liiketoiminta on helppo siirtää myös muualle, nykyiset vuokratilat sijaitsevat Rauman Lapissa.

Tutustu tuotteisiin ja muihin palveluihimme os. http://www.lappiliesi.fi ja ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen myynti@lappiliesi.fi!


 

 • Ilmoitustunnus:
  4903
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Teollisuus
 • Kiinteistö on:
  Vuokrattu
 • Paikkakunta:
  Satakunta
 • Www:

Ilmoittaja

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  Myydään
  Myydään metalliteollisuuden alihankintay...

  Raumalainen metalliteollisuuden erikoisosaaja etsii toiminnalleen jatkajaa. Yhtiö tekee metalli- ja puuteollisuuden alihankintatöitä ja on kehittänyt ensimmäisenä Euroopassa siirreltävän telakointilaiturin. Telakointilaituri on merialumiininen,...

 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  XCS
  Metallituoteliiketoiminta

  Metallisiin (mm. messinki) sisustus- ja makuuhuonekalusteisiin erikoistuneen yrityksen liiketoiminta sisältäen tuotteiden valmistusoikeudet, tavaramerkin ja valmiiden tuotteiden varaston. Tuotteet ovat tyylikkäitä ja ajattomia sekä koti- että...

Maksuton neuvontapalvelu Satakunnassa

Opastamme mm. yrityksen myynnin ja ostamisen suunnittelussa ja sukupolvenvaihdokseen valmistautumisessa. Kartoitamme yrityksen tilanteen ja kerromme mm. vaihdokseen liittyvät verotuksen ja arvonmäärityksen perussäännöt sekä ohjaamme jatkotoimenpiteitä tukevalle asiantuntijalle. Opastamme myös yrityksen myynti- tai ostoilmoituksen laatimisessa Satakunnan Yrityspörssiin.

Palvelun järjestää Satakunnan Yrittäjät yhteistyössä maakuntamme kuntien ja elinkeinoyhtiöiden kanssa. Neuvonta on maksutonta ja ehdottoman luottamuksellista.

Lisää...
Satakunnan Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!